Käyttöehdot

Koulutusten verkkokauppa on Helmiakatemian, jota hallinnoi Koruliike Pearly Parrot, ostoalusta erilaisille kursseille ja koulutusmateriaaleille. 

Helmiakatemia vastaa omalta osaltaan kurssin järjestämisestä tai materiaalin toimittamisesta asiakkaalle ostetun tuotteen mukaisesti. Kurssin/materiaalin ostanut asiakas vastaa siitä, että kurssimaksu maksetaan ajallaan, ja mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan allaolevan aikataulun mukaisesti. Ostajan velvollisuus on antaa oikeat ja voimassaolevat yhteystiedot.

Kurssi-ilmoittautuminen maksetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostiin. Mikäli osallistuminen peruutetaan 14 päivää ennen kurssipäivää, palautamme koko osallistumismaksun. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista palautetaan puolet maksusta. Mikäli peruutus tehdään 0-2 päivää ennen kurssia, rahoja ei palauteta.

Mikäli kurssi peruutuu järjestäjän syystä, maksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuneille lähetetään maksun vastaanottamisen jälkeen tarkat tiedot kurssipaikasta ja järjestelyistä, saapumisohjeet sekä muita ohjeita.

Huomioithan, että paikkasi kurssilla vahvistuu vasta, kun saamme tiedon onnistuneesta maksusta! Mikäli paikat ehtivät täyttyä ennen maksun saapumista, olemme yhteydessä. Tarvittaessa yritetään lisätä paikkoja, mikäli se ei kuitenkaan onnistu, palautamme osallistumismaksun.